Logo Spinbackup.com

Copierea Rezerva şi Restaurarea Google+ Photos

0 3424
Copierea Rezerva şi Restaurarea Google+ Photos

Fotografia este informație, istorie a vieții noastre, o modalitate de a imortaliza momente fericite trecatoare, care pot fi impartașite cu cei apropiați, cu prietenii, colegii. În decursul timpului fotografia a evaluat foarte mult. Odată cu dezvoltarea tehnologii digitale, a stat mult mai usor de a partaja fotografiile , doar transmiteți referința deținătorului.

În societatea de azi fotografia digitală joacă un rol foarte important ca mediu informațional, în afaceri și industrie, fiind folosită în publicitate, documentare, fotojurnalism și în multe alte domenii.
Un avantaj incontestabil al fotografiilor digitale – nu este nevoie de a păstra foto albume prăfuite, care nu sunt întotdeauna la îndemina. Dar fotografiile digitale de pe serverul Google+ Photos sunt disponibile oriunde este Internet. Exista un dezavantaj motivatșansa de a pierde toate imaginile valoroase, este foarte mare.
1. Cea mai răspîndita variantă de pierdere este, în momentul cînd utilizatorul însuși din greșeala a lichidat fotografiile sau chiar tot albumul de imagini, apoi a ştears coşul.
2. Următorul variant – pierderea tuturor fotografiilor din computerul personal din cauza defectiunii sau pierderea discului în care imaginile sunt înregistrate. Dar această problemă nu este accesibilă, deoarece utilizam serviciul online pentru a pastră fotografiile în Google+ Photos.
3. Ultimul variant, care foarte frecvent se prevede în practică, este pierderea fotografiilor în urma blocării accauntului sau defecţiuniilor tehnice a serviciilor online de păstrarea fotografiilor.
Spre exemplu, imaginați situatia, cînd țntr-o seara obisnuită ați adunat prietenii dragi, și ați decis să priviți albumul cu fotografiile preferate, țntr-un moment, observați că albumul cu fotografiile “Primii pași al copilului drag “,nu exista! Este îngrozitor, deoarece astfel de clipe nu se vor repeta niciodată.
Pentru a evita astfel de situatii neplăcute, vă recomand să folosiți serviciu online de rezervă si restabilire a tuturor fotografiilor Google+ Photos. De exemplu, serviciul Spinbackup –în primul rînd, este un serviciu gratuit, în al doilea rînd utilizează serverul Amazon – care este unul din cele mai puternice și calitative servere din lume, oferă spațiu de stocarea datelor. Un alt factor important – Spinbackup nu cere să introduceți parola, dar „obţine datele” pe interiorul protocoalelor Google cu acordul vostru personal.

Vom explica pas cu pas cum se face copia de rezervaă și restabilirea fotografiilor Google+ Photos.

1) Înregistrarea în serviciul Spinbackup este explicat detaliat în articolul precedent Copia Rezervă și Restaurarea mesajelor Gmail.
2) În cazul, daca nu ați activat mai înainte copia rezerva Google Drive (despre care s-a vorbit în articolul anterior), trebuie sa-l activați și pentru serviciul Google+ Photos, oferind acces la informație.

Daca ați activat anterior copia rezervă Google Drive, acest punct poate fi ignorat.
3) Începem copia rezervă

4) Procesul de copiere, îl putem vedea pe statutul bare special.

5) Verificăm rezultatul copiei rezervă.

 

După cum observati, toate albumele au fost salvate cu succes.
Urmatorul pas, verificam restabilirea fotografiilor. Lichidăm o fotografie

 

Apoi incercam să restabilim foto.

Verificați prezența fotografiei în albumul Google+ Photos.

Fotografiile sunt restabilite cu succes! Deci, nu așteptați până când veți pierde toate fotografiile. Faceti o copie de rezervă în Google+ Photos chiar acum

3,425 total views, 2 views today

Related Post