Logo Spinbackup.com

Copia de rezervă și recuperarea documentelor în Google Drive

0 7669
Copia de rezervă și recuperarea documentelor în Google Drive

Copia de rezervă și recuperarea documentelor în Google Drive

Astăzi mulţi folosesc Google Drive pentru a păstra documentele personale și de lucru.

Este foarte simplu:

 1. Toate documentele sunt întotdeauna la îndemînă,  și dacă ve-ţi fi surprinşi de vreo idee excelentă, indiferent unde va aflaţi – la locul de muncă, acasă sau pe drum, puteți s-o scrieţi întotdeauna în documentul potrivit, totodată puteţi transmite ideea colegilor sau organiza lucrul colectiv.
 2. Pentru a organiza  lucru colectiv asupra documentului, trebuie doar cîteva clicuri.
 3. Cum se  poate de furniza clienţilor lista de preţuri și de al păstrat actualizat? Simplu! Este necesar doar pentru a le oferi  dreptul de a vizualiza a documentul.
  Caracteristicile acestui serviciu pot fi enumerate  nesfîrşit, dar scopul  prezentului articol este altul – recuperarea documentelor importante, în caz de pierdere.
  Posibilităţi de a „nu vedea” documentul important sunt  mari. De exemplu,  din greşeală aţi oferit unui client acces la lista de preţuri pentru redactare și întîmplător  șterge toată informaţia. Sau aţi întrat în Google  Drive de pe un alt calculator și aţi uitat să închidți fereastra cu documente importante cînd lucrul a luat sfîrşit, și cineva din ne atenţie  șterge toate documentele. Exista diverse motive, dar rezultatul e  unic – DOCUMENTELE IMPORTANTE SUNT PIERDUTE!

Care este soluţia? Din păcate, Google nu permite recupera documentelor pierdute. Dar va poate ajuta Copia de rezerva! În orice caz, veți avea întotdeauna o copie a unui document care poate fi restaurată. În momentul de față, există multe instrumente pentru această procedură importantă.

Cele mai populare sunt:

 1. Instrumentul standard a Google Drive este Programul de sincronizare Google Drive cu calculatorul dumneavoastră. În principiu, cu sarcinile de bază, pentru a face copii ale documentelor, acest program  se isprăveşte, dar există o dificultate. Ce, dacă problema  s-a întîmplat  cînd nu sunteţi aproape de calculator, unde este instalată  Copierea rezerva? Apoi, nu este nici un beneficiu din acest program.
 2. Utilit-ul lateral pentru copierea de rezerva a Google Drive. Nu le voi numi, deoarece in prezent sunt suficient de multe. Toate acestea sunt asemănătoare, pentru a face nu numai copia lor pe calculator, dar și pentru a trimite aceste fişiere pe FTP. Dar aici este  un minus, serverul fiabil FTP este costisitor.
 3. Vreau să vă prezint mai detaliat serviciul Spinbackup, care efectuează zi de zi backup-uri  cloud.

Distincţia principală a serviciului Spinbackup este păstrarea gratuită a datelor în cloud service cu o interfață convenabilă și bine organizată! Deci, toate documentele, informaţia importantă este cu siguranţă pastrată și întotdeauna disponibilă, principalul, serviciile sunt gratuite! În caz de pierdere a datelor din cont-ul Google Drive, aveți posibilitate în cîteva secunde să le restabiliți, folosind serviciul Spinbackup.

Mai jos puteţi vedea instrucţiunea  detaliată  cum se poate de făcut copia de rezerva pentru a recupera datele, folosind serviciu cloud Spinbackup:

 1. Procesul de înregistrare este descris detaliat în articolul precedent – Copia de rezerva și recuperarea  mesajelor  Gmail.
 2. Activăm copia de rezerva a serviciului Google Drive.
 3. Lansăm Copierea de rezerva a documentelor Google Drive.
 4. Procesul este afisat în bara de stare speciala.
 5. Vizualizăm rezultatul.

Aparent, Copierea rezerva este efectuată cu succes.

Restabilire:

 1. Pentru a demonstra restabilirea  datelor,  pentru început, vom anula un fişier. De exemplu: organizatorul  Personal (dayplanner).
 2. Alegem fişierul necesar și îl restabilim prin meniul Google Apps Backup => Restore Google Drive.
 3. Verificăm fişierul în Googlе Drive.

Aparent, restabilirea datelor au trecut cu succes!

La fel prin copierea de rezerva a mesajelor Gmail, primiți acces la instrucţiunea Copiere de rezerva. Mai detaliat aceasta procedura este descrisă in articolul Copierea de rezerva și Restabilre a mesajelor Gmail.
În acest articol am explicat cum puteți simplu, rapid, grătuit sa văprotejați de pierderea documentelor importante cu ajutorul serviciului Spinbackup. Sfatul meu pentru dvs: Nu așteptați până când pierdeţi documentele. Faceți copii de rezervă Google Drive, chiar acum!

7,670 total views, 2 views today

No tags for this post.